Dagens hårtransplantation mycket bra

Dagens transplantation tekniker har utvecklats till att bli allt mindre och raffinerade, byte från 15 till 25 hår ympkvistar till så små som en eller två hår ympkvistar. En bra hårtransplantation idag är ett du aldrig kommer att märka, inte ”Doll hår” utseende av transplantationer i det förflutna. Nu med de förbättringar i hårtransplantationer flesta kirurger använder ympkvistar som sträcker sig 1-8 hårsäckar, med en räckvidd på 800 till 1500 (mega-sessioner) individuella grafter som transplanteras under en operation. Även med stora förbättringar genom åren, kan dessa transplantationer lämna en något onaturligt utseende.

De senaste trenderna inom transplantationer kallas hårsäcksgrupper transplantera och Megasessions. Dessa förfaranden använda 1, 2, 3 och 4 hårstrån som växer tillsammans i enheter. Hårtransplantation läkare har förfinat den naturliga looken av hårsäcksgrupper transplantera eftersom det efterliknar det sätt som håret växer naturligt från hårbotten. Om man tittar på naturligt växande hår i hårbotten under förstoring kan man se att de mänskliga håret växer i ett oregelbundet mönster av två till fem hårstrån.

Den universella problem som alla har att möta i kampen mot håravfall är mycket enkel. FDA godkände läkemedelsbehandlingar producerar inte tillräckligt med hår för att påverka densitet. Kirurgiska transplantation system begränsar sig till givaren område som kan leverera tillräckligt med hår för önskad frisyr och en kan få vänta månader för att veta om transplantationer skulle producera tillräckligt med hår för en önskad estetisk effekt.

Gammaldags löshår kan göra för mycket hår och är onaturliga ut. Apollo Kosmetiska återuppbyggnad överbryggar klyftan. Det blir en del av dig och ger det exakta beloppet av hår för att stödja din frisyr val.